DEI 2018: Sponzori

GLAVNI SPONZOR

Check Point i S&T


Check Point Software Technologies Ltd. je svjetski lider u sferi cyber sigurnosti, svojim vodećim rješenjima u industriji štite klijente od cyber napada s neusporedivom stopom detekcije zlonamjernih datoteka i drugih vrsta prijetnji. Check Point nudi kompletnu sigurnosnu arhitekturu koja brani poslovna okruženja - od mreža do mobilnih uređaja – uz sveobuhvatnu i intuitivnu upravljačku platformu. Korisnici Check Point rješenja i usluga su velike organizacije i pružatelji usluga te mala i srednje velika poduzeća.

S&T Hrvatska je već više od 25 godina jedan od vodećih ponuđača cjelovitih rješenja i usluga informatičkih tehnologija na hrvatskom tržištu. Cjelovita ponuda tvrtke uključuje poslovno savjetovanje, uvođenje i razvoj poslovnih aplikacija, školovanje i planiranje, razvoj, implementaciju, održavanje te vanjsko izvođenje svih IT i poslovnih rješenja. S&T kao jedan od vodećih Check Point partnera u Hrvatskoj iz godine u godinu realizira nagrađivane projekte koji su među najvećim i najkompleksnijim u Adriatic regiji.


ZLATNI SPONZOR

Microsoft

Microsoft Hrvatska započeo je s radom u siječnju 1997. godine. Neposredni zadaci tvrtke su organizacija prodajnih kanala, suradnja s velikim korisnicima te legalizacija proizvoda i marketing. Dolaskom na hrvatsko tržište obvezali smo se da ćemo biti partneri tijelima javne vlasti i lokalnoj zajednici na promoviranju obrazovanja, ekonomije znanja te važnosti tehnologije za podizanje nacionalne konkurentnosti, a samim time i blagostanja nacije. Zaštita intelektualnih prava također se pokazala kao jedan od značajnih preduvjeta za daljnji gospodarski razvoj.

Obrazovanje i učenje prolaze kroz nezapamćenu promjenu te tehnologija predstavlja ključan čimbenik. Ravnatelji škola, nastavnici, profesori i obrazovni sustavi moraju prigrliti holistički skup čimbenika kako bi omogućili digitalnu transformaciju učenja i učenikov uspjeh. Ova iskustva učenicima i studentima potiču razvoj osnovnih životnih vještina poput komunikacije, suradnje, kritičkog mišljenja i kreativnosti. Kako naša gospodarstva i društva postaju sve više i više digitalna, računalno razmišljanje postaje od najveće važnosti. Omogućavamo nastavnicima i profesorima da stvore okruženja i izvan učionice koja će poticati i njegovati učenikove strasti te omogućiti učenicima da postignu više nego što su mogli zamisliti – stvaranje, kreiranje, osmišljavanje, izgrađivanje budućnosti.

Microsoft Hrvatska kontinuirano ulaže u razvoj hrvatskog društva, a činit će to i u budućnosti, punim doprinosom s ciljem osnaživanja i oživljavanja hrvatskoga gospodarstva, kroz doprinos obrazovanju, podizanju stručnosti i radnih vještina te promociju tehnologija i inovacija čime se omogućava podizanje razine nacionalne konkurentnosti.


SREBRNI SPONZOR

HWPackard


Hewlett Packard Enterprise pomaže korisnicima da koriste tehnologije kako bi ideje pretvorile u vrijednost, bilo da se radi o tradicionalnom IT okruženju, infrastrukturi prilagođenoj mobilnim uređajima ili kombinaciji. HPE-ov ogromni portfelj intelektualnog vlasništva i globalne mogućnosti istraživanja i razvoja omogućuju inovativni pristup usmjeren na pomoć organizacijama svih veličina - od globalnih do lokalnih tvrtki – pri prelasku s tradicionalnih tehnoloških platformi u IT sustave budućnosti. S prilagođenom strategijom HPE pruža odgovarajuća tehnička rješenja za jedinstvene poslovne ciljeve korisnika.