DEI 2019: Sponzori

Zlatni sponzori

Comping

Comping je jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki. Započela je s djelovanjem 1988. godine kao sistem integrator te ostvarujući stabilan rast proširivala poslovanje i gradila snažnu partnersku mrežu. Tvrtka transformira svoje djelovanje u skladu sa svjetskim trendovima i servisno se orijentira, od rješenja preko konzultacija do infrastrukture. Osnovala je tvrtku kćer, IoT Net Adriju s kojom je ušla na tržište interneta stvari, jedne od temeljnih tehnologija 4. industrijske revolucije. Poseban fokus stavlja na njegovanje odnosa s klijentima koji žele optimizirati poslovanje u suvremenim uvjetima. Danas zapošljava preko stotinu stručnjaka koji stalno unaprijeđuju svoja znanja i vještine. Londonska burza vrijednosnica je prošle godine uvrstila Comping na listu 1000 tvrtki koje inspiriraju Europu među najbrže rastuće male i srednje tvrtke. Osim tržišta, Comping prepoznaje i struka što potvrđuje niz nagrada poput Euro Cloud Award, HPE Hybrid Partner of the Year, Microsoft Partner of the Year i mnoge druge.

DELL EMC

Dell EMC, dio kompanije Dell Technologies, omogućuje organizacijama da moderniziraju, automatiziraju i transformiraju svoje podatkovne centre pomoću vodećih tehnologija konvergirane infrastrukture, servera, pohrane i zaštite podataka. To osigurava pouzdanu osnovu za tvrtke da transformiraju IT kroz stvaranje hibridnog oblaka i transformiraju svoje poslovanje stvaranjem aplikacija u obliku oblaka i velikih podataka. Dell EMC pruža usluge korisnicima diljem 180 zemalja - uključujući 98 posto Fortune 500 - s najopsežnijim i najinovativnijim portfeljem industrije od ruba do jezgre do oblaka.

vmware ingram

Tvrtka VMware (NYSE: VMW) osnovana je 1998. godine, a danas je članica Dell Technologies grupe kompanija. VMware danas broji više od 500.000 korisnika te je dominantni globalni leader na području cloud i virtualizacijskih tehnologija. Koriste ga sve tvrtke s popisa Fortune 100 tvrtki u svijetu te 92 posto tvrtki s popisa Fortune 1000 tvrtki, od čega njih 85 posto koristi VMware u produkciji za najzahtjevnije servise. Primjena VMwareovih rješenja u korelaciji je sa složenim izazovima današnjice s kojima se svakodnevno susreću IT organizacije, uključujući i konsolidaciju servera, optimizaciju infrastrukture te neprekidno poslovanje. Ono što VMware čini posebnim je koncept softverski definiranog data centra koja uz spomenutu virtualizaciju servera, podrazumijeva i softverski definiranu mrežu, softverski definirani storage te alate za Cloud management. Uz navedeno, VMware je dominantni tržišni leader u području end user computinga, odnosno s konceptom isporuke i pristupa bilo kojim aplikacijama na bilo kojem uređaju s bilo kojeg mjesta. Više informacija nalazi se na www.vmware.com.


Srebrni sponzori

checkpoint snt extreme snt

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) je svjetski lider u sferi cyber sigurnosti, svojim vodećim rješenjima u industriji štiti klijente od cyber napada s neusporedivom stopom detekcije zlonamjernih datoteka i drugih vrsta prijetnji. Check Point nudi kompletnu sigurnosnu arhitekturu koja brani poslovna okruženja - od mreža do mobilnih uređaja – uz sveobuhvatnu i intuitivnu upravljačku platformu. Korisnici Check Point rješenja i usluga su velike organizacije i pružatelji usluga te mala i srednje velika poduzeća. https://www.checkpoint.com

Extreme Networks tvrtka je specijalizirana za mrežna i telekomunikacijska rješenja. Od 1996. tvrtka Extreme Networks pomiče granice mrežne tehnologije vođena vizijom da ju učini jednostavnijom, bržom, agilnijom i sigurnijom. Naša potpunovlastita rješenja i usluge su broj jedan u industriji. Čak i s 30.000  kupaca diljem svijeta, uključujući pola Fortune 50 tvrtki, te neka od vodećih imena u biznisu, zdravstvu, maloprodaji, transportu i logistici, obrazovanju, vladi i proizvodnji, ostajemo okretni i spremni osigurati uspjeh našim kupcima i partnerima. Pomažemo našim klijentima da se povežu i izvan mreže  jačajući njihove odnose s onima kojima surađuju. Ovo nazivamo "Customer-Driven Networking". Tvrtka je osnovana 1996 godine, a sjedište joj je je u San Joseu u  Kaliforniji. Specijalnost: Switching, Wireless, Security, Cloud Management, Network Management, Data Center, Application Analytics, Access Points, Wi-Fi, Routing, i Network Visibility. http://www.extremenetworks.com

S&T Hrvatska je već više od 25 godina jedan od vodećih ponuđača cjelovitih rješenja i usluga informatičkih tehnologija na hrvatskom tržištu.
Cjelovita ponuda tvrtke S&T uključuje poslovno savjetovanje, uvođenje i razvoj poslovnih aplikacija, školovanje i planiranje, razvoj, implementaciju, održavanje te vanjsko izvođenje (outsourcing) svih IT i poslovnih rješenja, što je jedan od najopsežnijih portfelja u Hrvatskoj.
Za profesionalne usluge i maksimalno zadovoljstvo korisnika, u S&T Hrvatska, brine preko 160 vrhunskih stručnjaka.
Pored središnjice u Zagrebu, S&T Hrvatska djeluje i kroz svoje poslovnice u Osijeku, Rijeci i Splitu.

Cisco

Cisco je jedna od vodećih svjetskih kompanija za umrežavanje na Internetu. Tvrtka je osnovana 1984. od strane dva računalna znanstvenika sa Sveučilišta Stanford koja su tražili lakši način povezivanja različitih vrsta računalnih sustava.

Danas su Cisco rješenja temelj za umrežavanje davatelja usluga, malih i srednjih poduzeća i poduzeća, koji uključuju korporacije, vladine agencije, komunalne i obrazovne ustanove. Pomažemo tvrtkama svih veličina da promijene način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i surađuju.

Cisco mrežna rješenja povezuju ljude, računalne uređaje i računalne mreže, omogućujući ljudima pristup ili prijenos informacija bez obzira na razlike u vremenu, mjestu ili vrsti računalnog sustava.

Iskoristite naše iskustvo i znanje kako bi unaprijedili vaše poslovanje.

www.cisco.hr


Medijski sponzori

srednja.hr

studentski.hr

vecernji list