DEI 2020: Vijesti

Obavijest o otkazivanju stručne konferencije Srce DEI 2020

Obavještavamo vas da smo, uvažavajući epidemiološku situaciju i trendove, upute nadležnih tijela i procjenjujući mogućnosti osiguravanja adekvatnih sanitarnih uvjeta, te posebno potencijalnu opasnost za zdravlje sudionika odlučili otkazati konferenciju Srce DEI 2020.

Obavijest

Kao organizatori konferencije Srce DEI 2020 i konferencije projekta HR-ZOO želimo istaknuti kako nam je zdravlje sudionika na prvom mjestu te svakodnevno pratimo najnovije podatke i preporuke Ministarstva zdravstva i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o novom koronavirusu (SARS-CoV-2) i bolesti COVID-19.

Najavljujemo pozvanu predavačicu

Hilary Hanahoe
Hilary Hanahoe je glavna tajnica Research Data Alliance (RDA), globalne organizacije usmjerene na razvoj društvenih i tehničkih uvjeta za otvoreno dijeljenje i ponovnu upotrebu podataka te poticanje inovacija temeljenih na podacima.

Najavljujemo pozvanog predavača

Paul Feldman
Paul Feldman ravnatelj je Jisca, organizacije koja pruža digitalne usluge ustanovama iz sustava znanosti i visokog obrazovanja Ujedinjenog Kraljevstva.

Konferencija Srce DEI 2020 održat će se 7. i 8. travnja 2020.

DEI 2020
Konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI 2020 održat će se 7. i 8. travnja 2020. godine u Sveučilišnom računskom centru (Srcu) i kongresnom centru City Plaza Zagreb. Konferencija Srce DEI 2020 kao promotivna aktivnost projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.