KONFERENCIJA SRCE DEI 2022 ODRŽAT ĆE SE 6. i 7. TRAVNJA 2022.

DEI-slova

Najavljujemo stručnu konferenciju Dani e-infrastrukture Srce DEI 2022 koja će se održati 6. i 7. travnja 2022. godine u prostorima Mozaik Event Centra, Slavonska avenija 6 i Sveučilišnog računskog centra, Josipa Marohnića 5.

Zabilježite već sada datum u svoje kalendare, a više detalja donosimo uskoro!

Vidimo se 6. i 7. travnja 2022.

Organizator je Sveučilišni računski centar (Srce), a stručna konferencija Srce DEI ujedno je i konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Stručna konferencija Dani e-infrastrukture Srce DEI predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja istraživača, nastavnika, IT stručnjaka, urednika znanstvenih časopisa i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja, a nastala je spajanjem nekoliko tradicionalnih okupljanja korisnika u Srcu: Dana e-infrastrukture, Dana sustava AAI@EduHr, Dana digitalnih repozitorija i Okupljanja korisnika ISVU REST API-ja.

Tijekom dva dana konferencije predstavit ćemo novosti u aktivnostima Srca te značajne nacionalne i europske inicijative i projekte koji već doprinose unaprjeđenju sustava ili će značajno doprinijeti u budućnosti.