Otvorene prijave za konferenciju Srce DEI 2022

Prijavite se na konferenciju Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2022, ujedno i konferenciju nacionalnog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Iz zanimljivog i raznolikog programa izdvajamo pozvana predavanja i posebno Forum čelnika iz sustava znanosti i visokog obrazovanja koji će raspravljati na temu: E-infrastruktura za znanost i visoko obrazovanje kakve želimo.

Detaljni program konferencije možete pogledati na stranici Program.

Konferencija će se održati 6. i 7. travnja, a za radionice smo osigurali pretkonferencijski dan, 5. travnja. Broj mjesta je ograničen, a za ovogodišnju konferenciju ne plaća se kotizacija.

Pokrovitelji konferencije Srce DEI 2022 su Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Sveučilište u Zagrebu, Rektorski zbor Republike Hrvatske i Grad Zagreb.

Zlatni sponzori konferencije Srce DEI 2022 su Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, Microsoft Hrvatska, S&T Hrvatska te VMware i Ingram Micro čiji će predstavnici održati stručna predavanja u tematskom bloku posvećenom sponzorskim predavanjima prvog dana konferencije.

Sponzori konferencije Srce DEI 2022 su Comping i Odašiljači i veze, a medijski sponzori su ICT Business, srednja.hr i studentski.hr.

Prijavite se na konferenciju Srce DEI 2022