Poster-prezentacija

Nagrada za najbolju poster-prezentaciju

Novost konferencije Srce DEI 2022 su poster-prezentacije. Dodatno iznenađenje za sve izlagače i sudionike poster-prezentacija je ta da smo organizirali nagradni natječaj za najbolju poster-prezentaciju.

Nagradu može dobiti samo jedan izlagač, a nagrada je Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A8, 10.5", WiFi, 3GB, 32GB, Android 11.

Sudionici nagradnog natječaja natjecat će se u kreativnosti izrade i predstavljanja poster-prezentacije koja traje najviše 10 minuta, a iznosi se pred sudionicima konferencije Srce DEI 2022. Sudionici konferencije ocjenjuju prezentaciju, kreativnost i zanimljivost izlaganja na način da u kutiju za glasovanje ubace papirić s upisanim brojem poster-prezentacije koja im se najviše svidjela. Stručni žiri od tri člana donosi odluku o pobjedniku a svojim glasovima treba pridodati glasove sudionika iz glasačke kutije. Proglašenje će biti na svečanosti zatvaranja konferencije, 7. travnja 2022.

Sudjelovati u nagradnom natječaju mogu svi izlagači osim izlagača iz Srca. Izlagači koji žele sudjelovati u nagradnom natječaju moraju popuniti privolu da se slažu da se njihovi podaci koriste za potrebe nagradnog natječaja i da se slažu da će, ukoliko budu izabrani, njihovo ime biti pročitano na uručenju nagrade.

Jednom danu privolu možete povući u svakom trenutku do samog proglašenja. Molimo vas da ukoliko povlačite privolu, o tome obavijestite i kolege iz Srca na prijavnom desku.


O poster-prezentacijama

Ove godine, na konferenciji Srce DEI 2022 po prvi put će se održati i poster-prezentacije.

Provodite inovativan projekt na vašoj ustanovi? Povežite se s potencijalnim partnerima, otvorite nove prilike za suradnju i realizaciju projekata i prijavite i predstavite se poster-predavanjem na stručnoj konferenciji Srce DEI 2022!

Srce i u 2022. godini organizira stručnu konferenciju Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2022, ujedno i konferenciju strateškog nacionalnog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Konferencija Srce DEI okuplja znanstvenike, IT stručnjake, nastavnike, korisnike novih tehnologija i donositelja odluka u sustavu znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske. Upravo je konferencija Srce DEI mjesto na kojem sudionici svojom težnjom za inovacijama i napretkom uz pomoć tehnologije mogu oblikovati budućnost hrvatskog istraživanja i obrazovanja.

Konferencija Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2022 održat će se u Zagrebu 6. i 7. travnja 2022. godine u Mozaik Event Centru, Slavonska avenija 6, Zagreb.

Program konferencije podijeljen je na sljedeća tematska područja:

  • Informacijska infrastruktura znanosti i visokog obrazovanja
  • Otvorena znanost
  • Podatkovni sustavi
  • Obrazovanje, digitalne kompetencije i e-učenje
  • Napredno računanje (HPC)
  • Mreža europskih sveučilišta
  • Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO)
  • Umjetna inteligencija i e-infrastruktura
  • Novi digitalni alati i tehnologije u obrazovanju.

Sudjelujete li na projektu iz područja koja su navedena u programu konferencije, bilo da se radi o međunarodnom ili nacionalnom projektu, bez obzira je li projekt završio ili još traje i željeli biste tijek ili rezultate projekta predstaviti široj publici, poster-predavanje na konferenciji Srce DEI 2022 je pravo mjesto za vas.

Predstavljanje poster-prezentacija održavat će se oba konferencijska dana u vrijeme pauza između tematskih blokova. Time će sudionici konferencije imati mogućnost vidjeti poster prezentacije i diskutirati s autorima. Nadamo se da ćemo time potaknuti razmjenu dobrih praksi i stvoriti prilike za nove suradnje. Prezentacijom postera pružate mogućnost sudionicima konferencije da saznaju više o vašem radu i da s njima podijelite svoja iskustva i zapažanja. Kratki sažetak poster prezentacije bit će objavljen u konferencijskoj knjizi sažetaka (tiskano i elektroničko izdanje).

Rok za prijavu poster-prezentacije je do 21. veljače 2022.

Broj postera je ograničen pa zato požurite s prijavom.

Programski odbor konferencije Srce DEI 2022 razmotrit će sve zaprimljene prijedloge izlaganja. Prijave će biti prihvaćene ovisno o povezanosti s ostalim elementima programa konferencije.

Povratna informacija o prihvaćanju postera bit će poslana svim prijavljenim sudionicima najkasnije do 4. ožujka 2022. godine.

Upute izlagačima Popis poster-prezentacija