Privola za obradu osobnih podataka u svrhu sudjelovanja u nagradnom natječaju "Najbolja poster-prezentacija DEI 2022"

kojom ja,

dajem svoju privolu za obradu mojih gore navedenih osobnih podataka radi sudjelovanja u nagradnom natječaju „Najbolja poster-prezentacija DEI 2022“.

Obrada osobnih podataka uključuje i njihovu javnu objavu za slučaj pobjede na nagradnom natječaju.

Upoznat/a sam s pravom da u svakom trenutku od Srca kao voditelja obrade mogu zatražiti pristup svojim osobnim podacima, njihov ispravak, brisanje ili ograničavanje njihove obrade kao i pravo na prenosivost podataka.

Upoznat/a sam s pravom da u svakom trenutku mogu povući privolu, a da to ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena. Obaviješten/a sam da privolu mogu povući ispunjavanjem obrasca za povlačenje privole.

Navedena prava ostvaruju se podnošenjem zahtjeva na e-mail adresu Službenika za zaštitu podataka Srca: zop@srce.hr.
Pritužba na obradu osobnih podataka podnosi se nadzornom tijelu na adresu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb.

Srce obrađuje osobne podatke u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (NN 42/2018), uz primjenu odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za sprječavanje neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja osobnih podataka.