Konferencija Srce DEI 2021 održat će se 28. i 29. travnja 2021.

Najavljujemo konferenciju Dani e-infrastrukture Srce DEI 2021 koja će se ove godine održati 28. i 29. travnja, a bit će u potpunosti virtualna. Konferenciju organizira Sveučilišni računski centar (Srce), a od 2019. godine održava se u sklopu strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO).

Konferencija Dani e-infrastrukture predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja istraživača, nastavnika, IT stručnjaka, urednika znanstvenih časopisa i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja.

Tijekom konferencije predstavit će se novosti u aktivnostima Srca te značajne nacionalne i europske inicijative i projekti koji već doprinose unaprjeđenju sustava ili će značajno doprinijeti u budućnosti. Ove se godine održavanje konferencije podudara s 50. obljetnicom osnutka Srca, koje je osnovano 29. travnja 1971. godine, pa ćemo naših 50 godina djelovanja obilježiti i tijekom konferencije.

Zabilježite već sada datum u svoje kalendare, a više detalja donosimo uskoro!

Konferencija Srce DEI 2021 je ujedno i konferencija projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) na kojoj se prezentiraju i raspravljaju ciljevi i postignuća projekta, a sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ovih mrežnih stranica isključiva je odgovornost Srca.