Objavili smo preliminarni program konferencije

Objavljen je preliminarni program za konferenciju Srce DEI 2022

Objavili smo preliminarni program konferencije Srce DEI 2022. Ovogodišnja konferencija održat će se 6. i 7. travnja 2022. godine, a ujedno je i konferencija strateškog projekta Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO). Prijave na konferenciju otvorit ćemo početkom ožujka.

Prvog dana konferencije imamo dva pozvana predavača, profesora Wima Van Petegema s Fakulteta inženjerske tehnologije na sveučilištu KU Leuven i prof. dr. sc. Snježanu Prijić-Samaržiju, predsjednicu Rektorskog zbora Republike Hrvatske. Na Forumu čelnika ustanova u sustavu znanosti i visokog obrazovanja raspravljat će se na temu "E-infrastruktura za znanost i visoko obrazovanje kakve želimo".

Drugi dan konferencije započinjemo predavanjima unutar tematskih blokova, a treće pozvano predavanje održat će dr. sc. Paolo Budroni s Tehničkog sveučilišta u Beču.

Pokrovitelji ovogodišnje konferencije Srce DEI 2022 su Grad Zagreb, Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Rektorski zbor Republike Hrvatske i Sveučilište u Zagrebu. Medijski će nas pratiti ICTBusiness, srednja.hr i studentski.hr

Vidimo se 6. i 7. travnja na Srce DEI 2022.