Završio Srce DEI 2022 – hvala svima i vidimo se na Srce DEI 2023

Uspješno smo 6. i 7. travnja 2022. održali još jednu konferenciju Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2022, ujedno i konferenciju projekta HR-ZOO. Konferencija je ove godine održana u hibridnom obliku, online i uživo.

Ako ste na ovogodišnjoj konferenciji Srce DEI 2022 propustili neko od predavanja ili neku temu koja vas zanima možete ju pregledati i poslušati naknadno, jer smo objavili prezentacije i snimke predavanja, foruma i društvene večeri.

Na Flickr profilu Srca dostupne su i fotografije s konferencije. Sažeci predavanja i ove su godine objedinjeni u knjigu sažetaka koju je moguće preuzeti u PDF ili ePUB formatu.

Novost ovogodišnje konferencije Srce DEI 2022 bile su poster-prezentacije. U programu konferencije sudjelovalo je 12 poster prezentacija, a u izbor za nagradni natječaj ušlo je 10 poster-prezentacija (dva postera su bili izlagači iz Srca). Nagradu za najbolju poster-prezentaciju osvojila je Matea Butigan s poster-prezentacijom: „Online sustav za stručnu praksu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu“

Zahvaljujemo se svim sudionicima, a posebno predavačima i sudionicima foruma koji su dali velik doprinos programu ovogodišnje konferencije.

Veselimo se našem novom susretu u travnju sljedeće godine na konferenciji Srce DEI 2023.

Ravnatelj Srca Ivan Marić na otvorenju konferencije