Kotizacije

Kotizacija uključuje pravo sudjelovanja na svim događanjima u sklopu konferencije, ručak i osvježenja tijekom pauza, konferencijski paket te obilazak podatkovnog centra Borongaj. Iznos kotizacije ne uključuje troškove poput smještaja, prijevoza i sl.

Grupe od 4 i više osoba iz iste organizacije ostvaruju pravo na 20 % popusta. Studenti ostvaruju pravo na 50 % popusta.

Prijave na konferenciji (on-site) neće biti moguće.

U slučaju spriječenosti dolaska na konferenciju plaćenu kotizaciju moguće je prenijeti na drugu osobu pri čemu je potrebno na adresu elektroničke pošte dei-kotizacije@srce.hr dostaviti obavijest o spriječenosti te podatke o osobi na koju se prenosi kotizacija. Isto je potrebno napraviti najkasnije do 8. travnja 2024.

U tablici ispod se nalaze iznosi kotizacija (po osobi) za različite kategorije sudionika:

Kategorija kotizacije Cijena (s PDV-om)
Pojedinačna 100 EUR
Grupna (4 i više osoba) 80 EUR
Studentska 50 EUR

Kotizaciju je potrebno uplatiti u roku od pet (5) radnih dana od dana prijave. U protivnom, prijava sudionika bit će izbrisana.

Upute za prijavu na konferenciju (ovisno o načinu plaćanja):

  1. Osobno plaćam kotizaciju

Nakon uspješne prijave, odnosno upisa osobnih podataka i odabira dijelova programa na kojima planira sudjelovati, sudionik dobiva potvrdni e-mail s uputama za plaćanje (IBAN, poziv na broj primatelja i dr.). Po primitku uplate, Srce će dostaviti račun sudioniku na adresu elektroničke pošte koju je naveo u prijavnom obrascu.

  1. Poslodavac (pravna osoba) mi plaća kotizaciju

Nakon uspješne prijave, odnosno upisa osobnih podataka i podataka poslodavca te odabira dijelova programa na kojima planira sudjelovati, sudionik dobiva potvrdni e-mail s uputama za plaćanje (IBAN, poziv na broj primatelja i dr.). U slučaju da je sudionik odabrao opciju da mu je potrebna ponuda za plaćanje, Srce će dostaviti ponudu na adresu elektroničke pošte koju je naveo u prijavnom obrascu te će po primitku uplate dostaviti elektronički račun (e-Račun) poslodavcu koji je izvršio plaćanje. 

  1. Studentska

Nakon uspješne prijave, odnosno upisa osobnih podataka i odabira dijelova programa na kojima planira sudjelovati, sudionik dobiva potvrdni e-mail s uputama za plaćanje (IBAN, poziv na broj primatelja i dr.). Po primitku uplate, Srce će dostaviti račun sudioniku na adresu elektroničke pošte koja je navedena u prijavnom obrascu.

Napomena: Prilikom registracije na dan događanja sudionik je na licu mjesta dužan dokazati status redovitog studenta u tekućoj akademskoj godini.

  1. Grupna (4 i više osoba)

Nakon uspješne prijave, odnosno upisa vlastitih osobnih podataka i podataka poslodavca, te odabira dijelova programa na kojima planira sudjelovati, sudionik navodi imena, prezimena i adrese elektroničke pošte drugih sudionika iz grupe. Po zaprimanju prijave, Srce će dostaviti ponudu na adresu elektroničke pošte koja je navedena u prijavnom obrascu prijave te će po primitku uplate dostaviti elektronički račun (e-Račun) poslodavcu koji je izvršio plaćanje. 

Napomena: Ostali sudionici iz iste grupe dobit će obavijest da su prijavljeni kao članovi grupe te su nakon zaprimanja iste dužni popuniti prijavni obrazac kako bi rezervirali svoje mjesto na željenim radionicama. Potrebno je pod Vrsta kotizacije odabrati opciju Imam osiguranu ulaznicu.

  1. Imam osiguranu ulaznicu

Sudionik koji ima osiguranu ulaznicu (predavač, panelist, izlagač postera ili drugi sudionici koji su oslobođeni plaćanja kotizacija) dobit će potvrdni e-mail nakon upisa osobnih podataka i odabira dijelova programa na kojima planira sudjelovati.

Za sva dodatna pitanja sudionik može kontaktirati Organizacijski odbor konferencije Srce Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 na adresu elektroničke pošte dei-kotizacije@srce.hr.