Otvorene prijave za poster-prezentacije na Srce DEI 2024

1. 12. 2023.

[21. 3. 2024.: Obavještavamo sve prijavljene i zainteresirane sudionike konferencije Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 da se termin održavanja konferencije promijenio. Konferencija će se održavati 16., 18. i 19. travnja 2024. godine. Nove termine održavanja pojedinog dijela programa provjerite na stranici Program]

Poster-prezentacije vizual

Pozivamo vas da nam se pridružite 17. i 18. travnja 2024. godine te kao izlagači poster-prezentacija sudjelujete na konferenciji Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2024 u prostorima Sveučilišta u Zagrebu, Ulica Radoslava Cimermana 88, Zagreb.

Program konferencije pokriva sljedeća tematska područja u kojima se mogu prijaviti poster-prezentacije:

  • upotreba naprednih digitalnih tehnologija i alata u znanosti i visokom obrazovanju, uključujući umjetnu inteligenciju
  • podatkovna znanost i istraživački podaci
  • primjena naprednog računanja u znanosti, gospodarstvu i javnom sektoru (HPC, HTC)
  • obrazovanje, digitalne kompetencije i e-učenje
  • kvantna računala i kvantne tehnologije, kvantne komunikacije
  • informacijski sustavi u znanosti i visokom obrazovanju
  • znanstveno izdavaštvo i znanstvena komunikacija
  • otvorena znanost i otvoreno obrazovanje
  • mreža europskih sveučilišta, virtualni kampusi, virtualne iskaznice.

Sudjelujete li na međunarodnom ili nacionalnom projektu ili inicijativi ili imate primjer dobre prakse iz područja koja su prethodno navedena, i željeli biste se predstaviti široj publici, izlaganje u obliku poster-prezentacija na konferenciji Srce DEI 2024 je prava prilika za vas. 

Prezentacijom postera omogućujete sudionicima konferencije da saznaju više o vašem radu te da u izravnom kontaktu s vama razmjene iskustva i zapažanja stoga vas pozivamo da prijavite svoj prijedlog poster-prezentacije. 

Prijave su otvorene, a krajnji rok za prijavu je 19. siječnja 2024. godine. 

Posteri će biti izloženi 17. i 18. travnja u prostorima Sveučilišta u Zagrebu, a sažetak izloženih poster-prezentacija biti će objavljen u konferencijskoj knjizi sažetaka.

Programski odbor konferencije Srce DEI 2024 razmotrit će sve zaprimljene prijedloge poster-prezentacija, a povratna informacija o prihvaćanju prijedloga zajedno s uputama izlagačima bit će poslana najkasnije do 2. veljače 2024. godine.