Konferencija Srce DEI 2024 održavat će se od 16. do 18. travnja 2024!

20. 11. 2023.

[21. 3. 2024.: Obavještavamo sve prijavljene i zainteresirane sudionike konferencije Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 da se termin održavanja konferencije promijenio. Konferencija će se održavati 16., 18. i 19. travnja 2024. godine. Nove termine održavanja pojedinog dijela programa provjerite na stranici Program]

Vizual DEI 2024

Sljedeće godine sredina travnja bit će u bojama konferencije Dani e-infrastrukture Srce DEI 2024 koju ovaj put organiziramo u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu. 
Konferencija će se održavati od 16. do 18. travnja i to na dvije lokacije: 16. travnja u prostorima Srca u Marohnićevoj 5, te 17. i 18. travnja na adresi Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, u Ulici Radoslava Cimermana 88. 

Prostori Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišnog računskog centra na nekoliko dana postat će tako mjesto okupljanja korisničkih zajednica Srca i svih koji doprinose razvoju znanosti i visokog obrazovanja. Konferencija će se baviti temama iz područja primjene najmodernijih digitalnih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, istraživačkih infrastruktura, informacijskih sustava, digitalnog obrazovanja i kompetencija, te naprednog računanja i otvorene znanosti s ciljem suradnje, povezivanja, razmjene znanja i ideja. 

Poster-prezentacije na prethodnim konferencijama rezultirale su odličnim odazivom i pozitivnim reakcijama sudionika stoga i na konferenciji Srce DEI 2024 planiramo predstavljanja u obliku poster-prezentacija, a detaljnije informacije o tome, kao i preliminarni program, slijede u tjednima pred nama.

U svojim kalendarima zabilježite sredinu travnja za druženje sa Srcem!